Prijs 3.00 Euro €
Categorie Sport
gepubliceerd datum 16/07/2018
Bekeken 302
Land Netherlands

peter sagan  lidewey van noord - portret van een alleskunner


Supertalent? Veelvraat? Rockster? Beest? Natuurwonder? Oer-allrounder? Voor Peter Sagan schieten woorden tekort. Want hoe omschrijf je een fenomeen?


Hij is pas 27 en wordt nu al vergeleken met de groten der aarde als Michael Jordan, Lionel Messi en Eddy Merckx, de godfather van het wielrennen. Sagan boekte in zijn nog jonge carrière al talloze overwinningen. Hij won vijf keer op rij de groene trui in de Tour en dat bij zijn eerste vijf pogingen. Hij volgde zichzelf op als wereldkampioen, iets wat maar vijf anderen deden in de rijke historie van het wielrennen. En hij wint klassiekers.


Sagan verovert de harten van het publiek met zijn aanvallende stijl, zijn instinctieve manier van koersen, en met zijn opgeruimde karakter en zijn wheelies natuurlijk. Sommigen zien in hem de verlosser: de man die de ingedutte, door data en wetenschap geregeerde wielersport weer populair gaat maken bij een breed publiek. Maar is wat we zien echt? Of het resultaat van een uitgekiende marketingstrategie?

Naam: aarcd


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Wielrenners boek Le Tour De geschiedenis van de Tour de Fran
   Wielrenners boek Le Tour De geschiedenis van de Tour de Fran
   Sport - Schijndel - Gratis

   Wielrenners boek Le TourDe geschiedenis van de Tour de France ´s werelds grootste wielerwedstrijd.nieuw staat285 bladzijde.Super mooie uitgave dik boek. U kunt hierop biedenporto kosten koper ex bod

  • Ek 96
   Ek 96
   Sport - Middelburg - Gratis

   EK 96 de feiten de achtergronden de historie de sterren met foto s van de ek teams

  • Aikido Elementair - Henk Kat & Martin van Noort
   Aikido Elementair - Henk Kat & Martin van Noort
   Sport - Amsterdam - 10.00 Euro €

   Aikido is tegenwoordig een van de meest populaire martial arts. Henk kat en martin van noort kregen in de loop der jaren steeds meer verzoeken om een theoretische ondersteuning van hun lessen. De boeken op de nederlandse markt voldoen niet, al was he...


   
  verkoper:


  aarcd

  Lokatie: lelystad - Netherlands


  Generated in 0.043576955795288 ms